Modele de teniși și pantofi sport pentru copii începând de la 25.90 lei

Vă facem cunoscute cele mai noi modele de teniși, pantofi sport – adidași pentru copii, Colecția Primăvară-Vară 2018, cu prețuri începând de la 25.90 lei.

Mai jos găsiți modele de teniși pentru copii cu talpă joasă și plată, pantofi sport confecționați din piele naturală, teniși din pânză ușori pentru copii, pantofi sport și teniși cu imprimeu multicolor, încălțăminte sport de primăvară – vară pentru copii de la Nike, Adidas, Geox, Converse, Puma și alte branduri de top.

Pantofi sport de primăvară-vară pentru copii Spektrix Navy Lime – Skechers, confecționați pe exterior din material textil, cu talpa din cauciuc.

Teniși de vară pentru copii cu talpă joasă, Primigi 1445022, de culoare galbeni și cu imprimeu floral, realizați din material textil rezistent, cu închidere cu scai.

Pantofi sport pentru copii confecționați din piele naturală, de primăvară-vară, ChC59438, de culoare gri, prevăzuți cu talpă moale și rezistentă la uzură.

Teniși ușori de vară pentru copii cu model cu imprimeu, la prețul de 25.90 Lei, confecționați din material textil, cu talpă plată și joasă, Miles – 70-6-BLACK

pantofi sport din piele naturală pentru copii Mimi 100408_22, cu model decorativ, căptușiți pe interior cu material textil, cu închidere cu scai și șireturi. Talpa exterioară este realizată din material sintetic.

Teniși de vară pentru copii- băieți confecționați din piele naturală întoarsă DC Youth Tonik navy/bright blue, de culoare albaștri, cu talpă joasă și plată, cu sistem de închidere cu șiret.

Adidași de vară pentru fete Star Jumper Lavender – Skechers super confortabili și rezistenți, realizați pe exterior din material textil, cu model cu imprimeu cu steluțe.

Teniși de primăvară-vară pentru copii – băieți Adidas Clements K BM4332705, de culoare roz, confecționați din material textil, cu sistem de închidere cu șireturi.

Pantofi sport ușori și confortabili de primăvară-vară pentru copii Gattona, 59447, de culoare albaștri, cu scai, confecționați din material textil, cu talpă joasă.

Pantofi sport pentru fete – copii BNike Free RN 2017, confecționați din material textil rezistent, cu vârful rotund, iar pe interior sunt căptușiți.

Teniși de vară pentru copii – băieți confecționați din piele naturală întoarsă și cu talpă joasă, Smart DK Red Navy – Geox, căptușiți pe interior cu material textil aeropermeabil.

Pantofi sport de primăvară-vară pentru copii – fete New Balance ZKKD37399, confecționați din piele ecologică, de culoare lila, prevăzuți cu o talpă foarte rezistentă, realizată din cauciuc.

Adidași de vară pentru copii – băieți confecționați din piele naturală întoarsă Adidas Originals Campus BY9594, de culoare negri, cu sistem de închidere cu șireturi, cu branț confortabil pe interior.

Teniși cu talpă joasă de vară pentru copii – fete Pepe Jeans PGS30336.29, de culoare aurii și confecționați din material sintetic și textil, cu sistem de închidere cu șiret. Talpa exterioară este realizată din cauciuc.

 

Teniși  ușori de vară pentru copii – băieți de culoare roșii ChC Caffe 57540, confecționați din material textil, cu talpă joasă, plată și durabilă, cu închidere cu scai.

Pantofi sport de vară pentru copii de culoare albi Adidas Superstars CQ2699, confecționați pe exterior din piele naturală, cu sistem de închidere cu șireturi.

Teniși ieftini de vară pentru copii – fete la prețul de doar 9,99 Lei, PPT A00033709-01-ROZ, de culoare roz și cu imprimeu cu inimioare, realizați din material textil și cu talpa realizată din cauciuc flexibil.

Pantofi sport din piele naturală pentru copii – băieți Pepe Jeans CKBS30344, de culoare albaștri, prevăzuți cu plasă pentru aerisire, căptușiți pe interior cu material textil, cu talpă cu sistem de amortizare.

Teniși ușori, lejeri și confortabili de primăvară-vară pentru copii – fetițe Rainbow Stars Multi Glitter – Lelli Kelly, cu model decorativ multicolor, confecționați din material textil cu inserții strălucitoare. Talpa este plată și comodă.

Pantofi sport confortabili pentru copii – băieți Nike Air Max Sequent 3 922884-001, confecționați pe exterior din material textil, sunt foarte ușori, căptușiți pe interior cu material textil.

Pantofi sport – adidași de vară pentru copii Adidas Originals Zx Flux cm8129 cu imprimeu floral multicolor, confecționați din material sintetic și textil, cu u branț căptușit și confortabil. Au sistem de închidere cu șireturi, iar talpa exterioară realizată din cauciuc.

Pantofi sport slip-on de vară pentru copii – băieți Guess FIERI2-FAB12-RED, confecționați din piele și material textil, de culoare roșii și cu albastru, cu talpă plată și soasă.

Teniși de vară pentru copii – fete foarte ușori și rezistenți ChC57565, accesorizați cu paiete, cu sistem de închidere cu scai, confecționați și căptușiți cu material textil. Aceștia au o talpă plată, joasă și realizată din material sintetic.

Pantofi sport pentru copii – băieți confecționați din piele naturală întoarsă New Balance KJ996TLY, prevăzuți cu vârf rotund și rigizat, cu sistem de închidere cu șireturi.

Adidași de vară pentru copii – fete Adidas Dragon Kids BM5603841, de culoare roz, confecționați din material sintetic și prevăzuți cu plasă, cu sistem de închidere cu șiret. Pe interior sunt căptușiți cu material textil.

Pantofi sport de primăvară-vară pentru copii băieți confecționați din piele naturală Geox Anthor BB Navy Blue, cu talpă flexibilă și plată, căptușiți pe interior cu material textil.

Pantofi sport pentru copii Champion 200000081269-S31325, confecționați din material sintetic, căptușiți pe interior, cu vârf rotund și talpă din cxauciuc.

Teniși ușori de vară pentru copii, confecționați din material textil și de culoare albi Converse Chuck Taylor All Star Ox 359535C, cu talpă moale și confortabilă, căptușiți cu material textil.

Teniși din piele naturală întoarsă pentru copii DC Youth Tonik brown, de culoare maro, căptușiți pe interioor, cu sistem de închidere cu șireturi.

Pantofi sport din piele naturală pentru fete – copii confecționați din piele naturală Kornecki 4921-OBG0IS, cu sistem de închidere cu scai, căptușiți pe interior cu piele naturală, vârf rotund. Talpa exterioară este rezistentă și realizată din material sintetic.

Pantofi sport pentru copii Nike Air Max 90 Mesh 833341-006, confecționați din piele naturală, de culoare albi, cu sistem de închidere cu șireturi, căptușiți pe interior cu material textil. Talpa exterioară este realizată din material sintetic.

Comments are closed.