Genți și poșete de damă de vară cu imprimeu multicolor, de la 32.90 Lei

Îți facem cunoscute cele mai frumoase modele de genți de damă de Vară 2018 cu imprimeu floral multicolor, cu prețuri începând de la 32.90 Lei.

Mai jos vei găsi genți și poșete de damă ieftine de vară de culoare roșii, genți de damă de mână cu imprimeu, genți de damă de plajă cu flori, genți de damă elegante de vară din piele naturală și poșete de damă de vară cu aspectb modern.

Geantă de damă de vară – plajă ieftină de culoare roșie și cu imprimeu multicolor, la prețul de 32.90 Lei, cu 2 barete fixe, confecționată din nailon, prevăzută cu un compartiment pentru telefonul mobil.

Geantă de damă de vară din material textil Desigual 74X9WW1, de culoare albastră și cu imprimeu gloral, geantă shopper, cu 2 mânere, cu dimensiunea de 60 x 36 x 16 cm.

Poșetă de damă de vară încăpătoare realizată din material textil Seafolly 71337.BG, cu model cu imprimeu abstract, cu sistem de închidere cu clemă, cu adâncimea de 14 cm.

Geantă de damă de vară cu imprimeu multicolor Fossil ZB7485979, cu buzunare exterioare, confecționată din material sintetic, căptușită, cu sistem de închidere cu fermoar, cu dimensiunea de 30 x 33 x 11 cm.

Geantă de damă frumoasă de vară MissQ S-034864-1, tip crossbody, de culoare roșie și cu imprimeu, cu mâner tip lănțișor, cu sistem de închidere cu clapetă, potrivită pentru ținute casual.

Geantă de damă de vară ieftină, la prețul de doar 58.90 Lei – KLPD GG88, cu model cu imprimeu decorativ, cu barete fixe, cu sistem de închidere cu fermoar. Geanta dispune de baretă detașabilă și este confecționată din canvas.

Geantă de damă de vară albastră cu imprimeu abstract Guess BM5597598, cu 2 barete fixe, cu model floral în față.

Geantă de damă casual de vară din material textil și cu imprimeu în dungi E13ICR02852-1-EO18V, cu lungimea de 38 cm, lățime de 15 cm și înălțime de 32 cm. Este prevăzută cu trei buzunare laterale.

Geantă de damă de vară mare Femi Pleasure 4931-TOD108, confecționată din material textil și cu imprimeu floral, prevăzută pe interior cu buzunare practice, cu mânere lungi, cu adâncimea de 16 cm.

Poșetă de damă elegantă de vară, confecționată din piele naturală Epica Glory GLORY9999, cu model floral decorativ, cu formă dreptunghiulară, dimensiunea poșetei fiind de lungime – 31 cm, inaltime – 19cm, grosime – 5 cm.

Geantă de damă de vară confecționată din piele naturală și cu imprimeu multicolor cu fluturi The Antoinette Big Creme Bizon Et Fleures. Aceasta are  înălțime de 29 de centimetri, grosime de 16 centimetri, iar mânerul 33 de cm.

Geantă de damă de vară încăpătoare, de culoare albă și cu imprimeu floral, Next 151050-WHITE , este o geantă de plajă, cu sistem de închidere cu fermoar, cu 2 mânere fixe, confecționată din poliester.

Geantă de damă casual de vară de culoare albastră și cu imprimeu cu flori, confecționată din piele ecologică, cu sistem de închidere cu fermoar, MTR VF53788-blu.

Geantă de dmă de vară – plajă cu imprimeu multicolor FGE134601CMD, confecționată din bumbac, cu miniuportofel inclus, aceasta se închide cu fermoar, iar pe interior dispune de un buzunar practic.

Geantă de damă de vară de culoare turcoaz și cu imprimeu cu trandafiri, realizată din material impermeabil, prevăzută cu baretă reglabilă, pe spate dispune de un buzunar cu fermoar.

Geantă de damă elegantă de vară, de culoare albă și cu imprimeu floral multicolor, 2036 – 10845101, confecționată din piele naturală, se închide cu sistem metalic, cu 3 compartimente principale, pe exterior dispune de buzunar cu fermoar.

Geantă de damă casual de vară din material textil și cu broderie florală tradițională COSULETZ-GT, de culoare gri, cu 2 mânere reglabile, cu 3 buzunare pe interior, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geantă de damă încăpătoare de vară realizată din material textil și piele naturală, de culoare mov și cu broderie florală multicoloră, cu sistem de închidere cu fermoar, dispune de curea de umăr detașabilă, cu un buzunar pe interior.

Poșetră de damă casual cu imprimeu floral Charmant E-4006, potrivită pentru ținute de vară, cu lungimea de 38 de centimetri, înălțime de 29 de centimetri și lățime de 12 cm.â

Geantă de damă de vară cu imprimeu Grecia Y Not DD3537220F, prevăzută cu buzunar pe exterior cu fermoar. Geanta dispune de baretă de umăr, are sistem de închidere cu fermoar, iar pe interior dispune de un buzunar cu fermoar. Este potrivită pentru ținute casual.

Geantă de damă de culoare neagră și cu broderie florală, confecționată din piele ecologică, potrivită pentru ținute elegante, cu înălțime de 21 cm.

Comments are closed.